0

A fapados járatok előnyei

 Jól tudjuk, a kényelemnek ára van, legyen szó bármilyen szolgáltatásról. Sokan azonban úgy vagyunk vele, hogy némi költségcsökkentés érdekében akár lemondunk olyan dolgokról, melyek nem feltétlenül szükségesek. Ezt az igényt kívánják a fapados járatok kiszolgálni némileg csökkentett szolgáltatásaikkal. De lássuk csak, melyek azok a tényezők, melyek az egyre népszerűbbé váló fapados járatok előnyei között szerepelnek!

Természetesen ami először szembeötlő, az az alacsonyabb repülőjegy ár. De hogyan is teszik ezt lehetővé számunkra a fapadosok?Elsősorban a fedélzeten nyújtott szolgáltatások csökkentésével. Míg a hagyományos járatokon étel-ital is jár, addig ezek esetében csak külön fizetés ellenében juthatunk ezekhez hozzá. Hasonló a helyzet például a tévénézéssel kapcsolatban is, de igazán beláthatjuk, e szolgáltatások egy rövidebb, pár órás repülőút alatt igenis elhanyagolható tényezőnek számítanak.

A fapados járatok előnyei

A fapados járatok előnyei

A fapados járatok előnyei közé sorolhatjuk azt is, hogy bár a másodlagos, regionális reptereket használják ezek a gépek, de a megfelelő infrastruktúrának köszönhetően buszjárattal viszonylag könnyedén elérhető úti célunk. Ne a világ végén levő elhagyatott repülőterekre gondoljunk, s a fapados szó hallatán se az iskolai torna órák jussanak eszünkbe!

A helyek szabad elfoglalása, vagy az ülések közti némileg kisebb hely mind olyan tényezők, melyek kompromisszumkötéssel nem is tűnnek olyan ijesztőnek, ha jelentős összegeket spórolhatunk, s így a fapados járatok előnyei máris túlsúlyba kerülnek.

  
Iktatva: Fapados járatok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012