0

A fapados repülők által használt repterek

Amikor a fapados légitársaságok szolgáltatásai mellett döntünk, jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért képesek ők kedvezőbb áron kínálni jegyeiket, mint nagyobb társaik. A válasz természetesen ez esetben is összetett, több tényező függvénye. Ezek egyike a fapados repülők által használt repterekben keresendő. A gyakorlat azt mutatja ugyanis, hogy a fapadosok nem az ország nagy repterét használják, hanem regionális, kisebb, sokszor volt katonai reptereket.

A kedvező jegyárak mellett tehát azzal mindenképpen számolnunk kell,hogy amíg innen tömegközlekedéssel, vagy taxival eljutunk a szálláshelyre, plusz költségekre kell számítanunk. Ám nem kell túl sok kalkuláció ahhoz, hogy lássuk, így is megéri a fapados repülők mellett letenni voksunkat. Azt az esetet leszámítva, amikor az utolsó percben foglalunk helyet, általában jóval olcsóbbak a jegyárak e társaságoknál.

A fapados repülők által használt repterek

A fapados repülők által használt repterek

Mivel a fapadosok az olcsóbb, kisebb repülőtereket részesítik előnyben, így kisebb költségekre, kevesebb tömegre, és ezzel együtt a menetidők jobb tartására van lehetőség. A késések elkerülése pedig létfontosságú, hiszen így több fordulót tudnak venni a fapados repülők, ezzel együtt nő az utasszám, a kihasználtság és a bevétel.

Nem nehéz kitalálni, hogy miért is éri meg a regionális repterek környéki igazgatásnak olcsóbban rendelkezésre bocsátani azokat, hiszen az utasforgalom egyértelműen élénkítő hatással lesz mind a vendéglátás, a szálláshelyek, és a kereskedelem működésére is.

  
Iktatva: Fapados Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012