0

Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas

Az autóval tervezett külföldi utazások száma a fapados légitársaságok megjelenésével, és elterjedésével egyre inkább csökkent, hiszen jóval kényelmesebb és gyorsabb megoldást kínálnak a turistajáratok. A diszkont légitársaságok és a turizmus alakulása között tehát szoros kapcsolat vonható. Nem csak az európai úti célok bármelyike érhető el a fapados járatokkal kedvezőbb  áron, hanem akár távolabbi területek mellett is letehetik voksukat az utazás és a világjárás szerelmesei.

Azok számára, akik hajlandóak a kedvezőbb árakért némi kényelmi szolgáltatásról lemondani, és nem jelent problémát nekik az sem, ha nem a célország legnagyobb reptereire érkeznek meg, remek választásnak bizonyulnak ezek a járatok. A diszkont légitársaságok és a turizmus alakulása közötti kapcsolatot vizsgálva elmondható, hogy az alacsony áraknak köszönhetően akár a hosszú hétvégéket is egyre többen töltik külföldön, vagy a nyaralás alkalmával is mind többen döntenek a repülővel történő utazás mellett.

Diszkont légitársaságok és a turizmus

Diszkont légitársaságok és a turizmus - egyre több az utas

Kétségtelen, hogy a közeli úti célokat felkereső nyaralók nagy százaléka már a légi közlekedést választja, hiszen így nem kell hosszasan autózni a hőségben. Természetesen mindkét közlekedési formának megvannak a maga előnyei, és ha szívesen kalandoznánk az útba eső városok, falvak nevezetességei között, vagy csak meg-megállnánk néha strandolni egyet, akkor a gépkocsi bizonyul a jó választásnak.

Mindenesetre elmondható, hogy a diszkont társaságok és a turizmus külföldi irányvonalai között egyértelmű kapcsolat állapítható meg.

  
Iktatva: Légitársaságok Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012