0

Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten

Néhány órás repülőútra van a kiszemelt úti cél, és hajlandó lenne lemondani néhány fedélzeti szolgáltatásról annak érdekében, hogy kedvezőbb áron juthasson a jegyhez? Nos, a fapados járatok éppen ennek az igénynek eleget téve vannak jelen már hazánkban is lassan tíz éve. A kereslet változatlanul nagy irántuk, még akkor is, ha a fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten némileg szűkösebbek, mint “normál” társaik esetében.

Természetesen a biztonsági szempontoknak a diszkont légitársaságok gépei is tökéletesen megfelelnek,a különbség csupán abban áll, hogy ezek esetében nem szolgálnak fel a fedélzeten ételt és italt, vagy csupán igény szerint, külön fizetés esetében. Ezzel a légitársaságok élőmunkaerőt spórolnak, és nincs szükség például a meleg ételekre vonatkozó szigorú előírásoknak való megfelelésről sem.

Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten

Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten

Olvasnivalót és tévét sem érdemes elvárnunk, ha az olcsóbb kategória mellett tesszük le voksunkat, hiszen a fapados járatok szolgáltatásai között ezek nem szerepelnek, viszont a légitársaságról szóló prospektusokkal, és idegenforgalmi kiadványokkal elüthetjük az időt. Az ültetési rend elhagyása elsősorban időtakarékosság szempontjából fontos, hiszen így jobb kihasználtsággal működhetnek a gépek.

Az alacsonyabb árak annak is köszönhetőek, hogy több ülés kerül elhelyezésre ezekben a gépekben, hiszen csak turista osztály található meg rajtuk. Így a fapados járatok szolgáltatásait górcső alá véve mindenképpen szót érdemel, hogy kevesebb hely jut lábunknak. Ezt a kellemetlenséget viszont egy rövidebb repülőúton a kedvező árakért nem is olyan nehéz elviselni.

  
Iktatva: Fapados járatok Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012