0

Kairói repülőjegyek – fedezze fel Egyiptom misztikumát!

Egyiptom misztikus világa sokakat vonz,  és hála a fapados járatoknak, ma már a kairói repülőjegyek elérhető árkategóriát képviselnek. Ennek köszönhetően mind többen tervezik utazásukat a piramisok és az ókori csodák földjére. A repülőtérről a városba érkezvén annak központja vár, és az ott sorakozó számos szálloda kényelmes szálláslehetőséget biztosít a turistáknak.

A kairói repülőjegyek megváltói az esetek többségében az Egyiptomi Múzeumban kezdi a városnézést, amely a körülbelül 160 000 kiállított tárgyával vezető helyet foglal el a világ múzeumai között. Az 52-es terembizonyul a leginkább keresettnek, ahol hűtött helyiségben tekinthetjük meg a sok-sok múmiát, sokszor a falakon elhelyezett röntgenképek segítségével.

Kairói repülőjegyek - fedezze fel Egyiptom misztikumát!

Kairói repülőjegyek - fedezze fel Egyiptom misztikumát!

A város mecsetei közül sok egyetemként, könyvtárként, vagy múzeumként is funkcionál, de szigorúan tilos ott a fényképezés. Ezzel mindenkinek tisztában kell lennie a kairói repülőjegyek megváltói közül. A Khán el – Khalíli bazári negyed különleges hangulattal, kézműves termékekkel, szuvenírekkel és természetesen alku lehetőségével várja  turistákat.

A Nílus legnagyobb szigete, Gezíra megtekintése után következhet az egyiptomi utazás kétségkívül fénypontjának számító gízai piramisok felfedezése, Heliopolis, Heluán japánkertje, gyógyvizes fürdési lehetősége. A látnivalók száma ezzel természetesen nem ért véget, hiszen az egyiptomi kultúra és vallás számos képviselőjével találkozhatunk szerte az országban, ám tény, hogy amennyiben a repülőjegyét Kairóba váltja meg, a város, és annak közvetlen környéke is annyi nevezetességet tartogat, mely akár több hétre elegendő programlehetőséget biztosít. 

 

  
Iktatva: Repülőjegyek olcsón Címkék: 

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012