0

Olcsó repülőjegy Horvátországba

Bár Horvátország elsősorban a nyári szezonban számíthat nagy turistaáradatra, de közelségénél fogva akár a tavaszi, vagy őszi hétvégéken is remek választásnak bizonyul területe. A városnéző séták mellett számos lehetőség van a kikapcsolódásra. Attól sem kell tartania, hogy az olcsó repülőjegy Horvátországba nem elérhető, hiszen a rövid repülőút alkalmával a fapados járatok kínálta kevesebb luxus is megteszi, ha így spórolni tud az utazni vágyó.

Az olcsó repülőjegy Horvátországba igencsak népszerű, s az ország repülőtereinek közvetlen közelében is sok-sok látnivaló várja a kirándulókat. Az Adria szépsége nem csak a nyári hőségben érdemes a megcsodálásra,hanem a némileg hűvösebb időben is, s a nagy üdülővárosok egyébként  is programokkal várják a turistákat.

Olcsó repülőjegy Horvátországba

Olcsó repülőjegy Horvátországba

Gondoljunk csak Rijeka nevezetességeire, vagy Opatija sziklás partszakaszaira! Trogir történelmi városfalai mellett nem feledkezhetünk meg azokról a kulturális rendezvényekről sem, melyekkel a terület szolgál. Míg Crikvenica homokos tengerpartja nyáron a gyermekkel pihenők kedvelt célpontja, addig a fürdőzésre már nem alkalmas időben is kínál programot a város, ugyanis messze földön híres a központjában található akvárium.

Ha tehát keresgélésünket siker koronázta, és megvan az olcsó repülőjegy Horvátországba, érdemes összeállítani azoknak a városoknak és látnivalóknak a listáját, melyek nem maradhatnak ki a felkeresésre várók sorából. A horvát borok és gasztronómia pedig igazi kulináris élménynek számítanak majd.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012