0

Repülőjegy a Maldív-szigetek világába

Az egzotikus utazások töretlen népszerűségnek örvendenek évek óta az utazók körében. Bár a költségek jóval magasabbak, mintha a környező országok közül válogatnánk, mégsem szenved a terület hiányt európai turistákban sem. Köszönheti ezt különösen szép természeti adottságainak, és a kontinensünk lakói számára egzotikus világának.

A repülőjegy a Maldív-szigetek területére történő megváltásakor már tudhatjuk, hogy a főváros, Male repülőterén landolunk majd a választott járattal, ahonnan a szigeteket hajóval közelíthetjük meg. A körülbelül 2000 szigetet számláló Maldív Köztársaság mintegy 87 szigetet épített ki olyan minőségben, hogy a turisták fogadására képes legyen. Hatalmas szigetekre azonban ne számítsunk, hiszen még a legnagyobb mérete sem haladja meg a 13 négyzetkilométert.

Repülőjegy a Maldív-szigetek világába

Repülőjegy a Maldív-szigetek világába

Amikor amellett teszi le voksát, hogy a repülőjegy a Maldív-szigetek felejthetetlen világába szóljon, érdemes tudnia, hogy már a landolás is a megszokottól eltérő élménnyel ajándékozza meg,hiszen a reptér méreteiből adódóan a kifutópálya a tengerbe nyúlik. A lenyűgöző látvány mellett azonban érdemes előre tájékozódnia azokról a látnivalókról, melyeket nem hagyhat ki, ha a repülőjegy a Maldív-szigetek egzotikus környezetébe került megváltásra.

Maléban mecset, és henger alakú minaret várja a látogatókat, de a közeli szultáni palota is programokat ígér. Nem feledkezhetünk  meg a számos vízi sportolási lehetőségről, és a napfürdőzés, s a kókuszpálmák látványa mellett a búvárkodás, vagy az éjszakai halászat is remek választásnak bizonyulnak.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012