0

Repülőjegy Bora Bora szigetére – romantika és egzotikum

Nászút alkalmával keres úti célt? Egzotikus kalandra vágyik olyan tájakon, ahol nincsen turistaáradat, és a természet valami igazán meséset alkotott? Gondolt már arra, hogy a repülőjegy Bora Bora szigetére szóljon? A Tahititől körülbelül egy órás repülőútra elterülő sziget a maga egy négyzetkilométerével a terület leginkább keresett, és ezzel együtt természetesen a legdrágább látványossága is.

Ha a káprázatos természeti adottságok mellett szeretné felfedezni a Csendes-óceán állatvilágát is, akkor különösen célszerű, ha a repülőjegy Bora Bora szigetére kerül megváltásra. Számos olyan programlehetőség akad a sziget környékén, amely közelebb hozza majd a természethez, és az egzotikus állatfajokhoz. Több méteres óriásrájákkal, delfincsapattal úszhat együtt. A Lagunáriumhoz fogható az oda látogatók szerint sehol másutt nem létezik a világon.

Repülőjegy Bora Bora szigetére - romantika és egzotikum

Repülőjegy Bora Bora szigetére - romantika és egzotikum

A különleges élményre vágyók számára a lagúnatúra üvegfenekű hajóval olyan élményt jelenthet, amiben nem mindennap van része az embernek. S bár kétségtelen, hogy jó mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni, ha a repülőjegy Bora Bora területére szeretnénk, hogy szóljon, de az biztos, hogy élete talán legegyedibb kalandjában lesz része a szigetre látogatván.

A sziget belsejét dzsipszafarin fedezheti fel, de a jet-ski, vagy a búvárkodás sem hiányozhat a programok sorozatából. A világ sokszínűségének megismerésekor ha teheti, mindenképpen keresse fel ezt a bár tőlünk igencsak távoli, mégis szívünkhöz közel álló területet!

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: 

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012