0

Repülőjegy Franciaországba – őszi túrák és fenséges borok

Vége a hajtásnak a munkahelyen, és végre engedélyezhet magának egy kis szabadságot? Mit szólna egy hosszú hétvégéhez Párizsban? Amennyiben a repülőjegy Franciaországba kerül megváltásra, biztos lehet abban, hogy ősszel is számos program és szebbnél szebb tájak várják majd az Eiffel – torony hazájában. Mindegy, hogy a menetrend szerinti normál járattal utazik a párizsi Charles de Gaulle reptérre, vagy a fapadosak által használt egyéb repülőtereken landol majd gépe, az ország minden szegletében talál majd olyan lehetőséget, mely életre szóló élményt jelent.

Ha hosszabb időt tud maradni, akkor a nagyvárosokat érdemes turista szemmel végigjárni, és megtekintenimindazokat az építészeti alkotásokat, művészeti alkotásokat, melyek messze földön  híresek.

Repülőjegy Franciaországba - őszi túrák és fenséges borok

Repülőjegy Franciaországba - őszi túrák és fenséges borok

A még ekkor is turistáktól nyüzsgő főváros és múzeumai mellett természetesen a vidék bája is említést érdemel, különösen ősszel, amikor a színes mezők, és erdők közt a távolban felsejlő kastélyok igazán különleges élménnyel ajándékoznak meg. A helyi specialitások mellett a remek borok sem maradhatnak el a francia gasztronómiai túrából, hiszen ha a repülőjegy Franciaországba kerül megváltásra, az ottani fenséges falatok sem hiányozhatnak a kint töltött idő alatt.

Tervezze meg utazásának állomásait előre, hogy egy bérelt autóval körbe tudja járni azokat akkor is, ha a légi közlekedés mellett dönt a kiutazás során, és a repülőjegy Franciaországba szól! Az ősz színeiben pompázó városok és tájak garantáltan elnyerik majd tetszését! 

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012