0

Repülőjegy Grönland területére

A természet és a különleges tájak iránt érdeklődők számára Grönland tökéletes választásnak bizonyul. Ha nem ijed meg a hidegtől, és szívesen átélné a jéghegyek közötti kajakozás, vagy a kutyaszánnal való utazás élményét, akkor ne habozzon, foglaljon helyet mihamarabb egy oda közlekedő járatra!

A repülőjegy Grönland szigetére átszállást foglal magában, Koppenhágából közelíthetjük meg további járattal a területet. Akik azonban az európai nagyvárosokhoz hasonló látnivalókra számít, csalódni fog, hiszen Grönland elsősorban természeti értékei miatt olyan keresett a turisták körében. Látogatásunkkor azonban semmiképpen nem szabad kihagyni az UNESCO által Világörökség részének nyilvánított Kangia fjordot.

Repülőjegy Grönland területére

Repülőjegy Grönland területére

Amennyiben úgy dönt, hogy a repülőjegy Grönland igazán különleges vidékére szóljon, ne feledkezzen meg a réteges ruházatról, hiszen a jéghegyeket csodálva bizony röpködnek majd azok a mínuszok. A választott szálláshelyen azonban kipihenheti a hideget, mely a lenyűgöző látvány miatt talán fel sem tűnik majd. A jéghegyek mögött lenyugvó nap fénye egy életre szóló élményt jelent majd, és kétségtelenül egyedibb hangulattal tölti el, mint egy mediterrán nyaralás.

Azért is megéri tehát, hogy a repülőjegy Grönland területére szóljon, mert az ember, látva a természet erejét és monumentális alkotásait, rájön, hogy valójában milyen apró kis lény is ezen a földön. Élje át Ön is a természettel való összetartozás ezen különlegességét, és ha teheti, fedezze fel a grönlandi világ csodáját!

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012