0

Repülőjegy Rómába – mert az “örök várost” látni kell

Olaszország kétségtelenül azok közé a turista célpontok közé tartozik, mely világviszonylatban is előkelő helyet foglal el. Nem csak a jog bölcsőjeként és az ókori kultúra virágzása miatt olyan kedvelt a toszkán világ, hanem kitűnő gasztronómiája, csodás tengerpartjai és számos programajánlata miatt is érdemes e közeli ország mellett dönteni – az év bármely időszakában. Bár autóval sem elérhetetlen távolság annak fővárosa, de a repülőjegy Rómába mindenképpen gyorsabb megoldásnak bizonyul.

Érdemes annak tudatában alakítania szabadságát, hogy a város látnivalóinak felfedezésére bizony egy hét még bőven kevésnek bizonyul. A repülőjegy Rómába történő megváltásakor tehát gondoljon arra is, hogy ha egy-két nappal később lenne kedve a visszaúthoz, ne jelentsen ez problémát.

Repülőjegy Rómába - mert az "örök várost" látni kell

Repülőjegy Rómába - mert az "örök várost" látni kell

Olaszország fővárosa építészeti műremekekben gazdag, és akár órákat is elidőzhet a mesés Trevi kútnál, vagy a Spanyol lépcső különleges hangulatának átadva magát része lehet Róma lüktető mindennapjainak. Azt talán kár is megemlíteni, hogy a Vatikán művészeti alkotásai és vallási emlékhelyei feltétlenül részét kell, hogy képezzék utazásának.

A repülőjegy Rómába történő foglalása után tájékozódjon az ottani nevezetességekről, hogy a Colosseum és a Capitolium közti rohanásban legyen ideje megtekinteni olyan látnivalókat is, mint Septimius Severus diadalíve, vagy a Piazza Navona. A helyi ételkülönlegességek és egy igazi olasz pizza élménye mellett üldögélve pedig az olasz utazás minden pillanatát különlegesnek fogja érezni.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012