0

Repülővel Thaiföldre – egzotikus nyaralás már 10 óra repüléssel

Olyan vidékre vágyik, ahol a fehér, homokos tengerpart és a pálmafák nyújtotta pazar látvány mellett gazdag kulturális látnivalók és számos építészeti műremek várja? Szeretné mindezt némi egzotikummal és sajátunktól merőben eltérő kultúrával, gasztronómiával fűszerezni? Repülővel Thaiföldre akár tíz óra alatt elérhet, és ha megfelelően választja meg a szálláshelyet, valamint időben helyet foglal a választott járaton, olcsóbban megúszhatja az egzotikus nyaralást, mint gondolná.

Az ázsiai ország éghajlatánál fogva egész évben alkalmas arra, hogy a fürdőzés fenséges élményét összekapcsolja a kultúra megismerésével. Bár kétségtelen, hogy a szárazabb évszak negyven fok körüli hőmérséklete nem feltétlenül kedvező a hosszabb városnéző túrákra, de a pazar vidék mindenképpen kárpótol a hőségért. 

Repülővel Thaiföldre - egzotikus nyaralás már tíz óra repüléssel

Repülővel Thaiföldre - egzotikus nyaralás már tíz óra repüléssel

Ha úgy dönt, hogy repülővel Thaiföldre utazik szabadsága alatt, érdemes előre tájékozódni az országról, hiszen a keleti kultúra elvarázsol minden oda érkező turistát, és a látnivalók széles választékából néha nem könnyű kiválasztani azokat, melyekre időt szeretne mindenképpen szakítani. Phuket, vagy Koh Samui tökéletes fürdőzési lehetőséget kínálnak, de ha repülővel Thaiföldre utazik, dönthet úgy is, hogy Bankok repterére érkezik, s a nyüzsgő nagyvárost fedezi fel – legalábbis a nyaralás néhány napjában.

A rizs ültetvények különleges látványa, az egzotikus és roppant egészséges ételek – melyek talán kissé idegenek európai étkezési szokásainktól – , de a buddhizmus, és a köré csoportosuló építészeti műremekek egy életre szóló élménnyel ajándékozzák meg, ebben biztos lehet.

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012