Cikkek a(z) Fapados és Repülőjegy kereső kategóriából

Fapados járatok Budapestről

Fapados járatok Budapestről

Külföldi utazást tervez, de szeretné minél olcsóbban kihozni azt? Szívesen lemondana bizonyos szolgáltatásokról a repülőjeggyel kapcsolatban azért, hogy egyéb, az Ön részéről preferált dolgokra költhesse a megspórolt pénzt? Nos, ebben az esetben a sokak által kedvelt, és előnyben részesített fapados járatok remek választásnak bizonyulnak. Mielőtt azonban negatív kicsengést vélne felfedezni… Tovább: Fapados járatok Budapestről »

Fapados járatok Olaszországba – nincs késő az utazáshoz

Fapados járatok Olaszországba – nincs késő az utazáshoz

Olaszországi utazást tervez, és nem elsődleges az Ön számára a tengerparti fürdőzés? Nos, ebben az esetben az őszi időszak tökéletesnek bizonyul az utazásra. A fapados járatok Olaszországba egész évben elérhetőek, így biztos lehet abban, hogy a kiválasztott időpontban talál majd olyan járatot, amely kedvező áron repíti el arra a területre,… Tovább: Fapados járatok Olaszországba – nincs késő az utazáshoz »

Fapados repülőjegy Spanyolországba

Fapados repülőjegy Spanyolországba

Bár a tengerparti nyaralások ideje már lejárt, arra még mindig tökéletesen alkalmas az idő, hogy a mediterrán térség országait városnézési céllal felkeressük. Amennyiben a fapados repülőjegy Spanyolországba szól, érdemes előre tájékozódnia azokról a városokról, melyeket felkeresni céloz, hiszen a spanyol idegenforgalmi látnivalók sokszínűségét ismerve minden bizonnyal nehéz lesz a választás,… Tovább: Fapados repülőjegy Spanyolországba »

Fapados repülőjegy Görögországba

Fapados repülőjegy Görögországba

Bár a nyári szezon már véget ért, de ismerve a hellén világ számos nevezetességét, az ottani táj szépségét és a számos programlehetőséget, megéri akár az őszi hónapokban is felkeresnie annak területét. Görögország nem csak fürdőhelyeiről ismert, hanem idegenforgalmi látnivalók tucatjával csábítja az utazókat évről-évre. A délutáni szieszta csendjére, a mediterrán… Tovább: Fapados repülőjegy Görögországba »

Fapados repülőjegy vásárlás

Fapados repülőjegy vásárlás

2003 óta már hazánkban is elérhetőek a diszkont légitársaságok, és a korábbinál jóval nagyobb népszerűségnek örvendenek. Kedvező áraik számos tényező függvényeként teszik lehetővé a repülős utazást azok számára is, akik a normál légitársaságok jegyárait nem engedhetnék meg maguknak. A fedélzeti szolgáltatások, a használt repterek mellett a jegyértékesítés módja is hozzájárul… Tovább: Fapados repülőjegy vásárlás »

Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten

Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten

Néhány órás repülőútra van a kiszemelt úti cél, és hajlandó lenne lemondani néhány fedélzeti szolgáltatásról annak érdekében, hogy kedvezőbb áron juthasson a jegyhez? Nos, a fapados járatok éppen ennek az igénynek eleget téve vannak jelen már hazánkban is lassan tíz éve. A kereslet változatlanul nagy irántuk, még akkor is, ha… Tovább: Fapados járatok szolgáltatásai a fedélzeten »

Egy kis fapados történelem

Egy kis fapados történelem

Az Egyesült államokban már a hetvenes években megjelentek azok a légitársaságok, melyek kedvező áron kínálták repülőjegyeiket. Európában csak a kilencvenes években tapasztalhattuk a diszkont repülők kínálta előnyöket, s hazánk jóval később, 2003-ban fogadhatta magyarországi leszállóhelyen a skandináv Slowfaken járatát, majd néhány hónap múlva már a Germanwings is nálunk landolt. Bár a… Tovább: Egy kis fapados történelem »

A fapados repülők által használt repterek

A fapados repülők által használt repterek

Amikor a fapados légitársaságok szolgáltatásai mellett döntünk, jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért képesek ők kedvezőbb áron kínálni jegyeiket, mint nagyobb társaik. A válasz természetesen ez esetben is összetett, több tényező függvénye. Ezek egyike a fapados repülők által használt repterekben keresendő. A gyakorlat azt mutatja ugyanis, hogy a… Tovább: A fapados repülők által használt repterek »

A fapados járatok előnyei

A fapados járatok előnyei

 Jól tudjuk, a kényelemnek ára van, legyen szó bármilyen szolgáltatásról. Sokan azonban úgy vagyunk vele, hogy némi költségcsökkentés érdekében akár lemondunk olyan dolgokról, melyek nem feltétlenül szükségesek. Ezt az igényt kívánják a fapados járatok kiszolgálni némileg csökkentett szolgáltatásaikkal. De lássuk csak, melyek azok a tényezők, melyek az egyre népszerűbbé váló… Tovább: A fapados járatok előnyei »

Újra üzemel a repülőjegy kereső!

Újra üzemel a repülőjegy kereső!

Újra üzemel a repülőjegy kereső! Témakörök: Fapados Fapados járatok Fapados légitársaságok Fapados repülőjegy Foglalás Légitársaságok Olcsó repülőjegy Repjegy kereső Repülőjegy árak Repülőjegy kereső Repülőjegyek olcsón Kellemes böngészést!  

Repülőjegy kereső 2012