Cikkek a(z) Légitársaságok és Repülőjegy kereső kategóriából

Légitársaságok baleseti statisztikái

Légitársaságok baleseti statisztikái

A légiközlekedés kétségtelenül a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy elérjük úti célunkat. A légitársaságok baleseti statisztikái ellenére is azonban sokan vannak a repülőt választók között, akik még mindig félve szállnak gépre. Számukra nyújt talán némi megnyugvást a tavalyi évről készített összegzés, ugyanis 2012-ben világszinten is csupán 11 utasszállító gép… Tovább: Légitársaságok baleseti statisztikái »

Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas

Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas

Az autóval tervezett külföldi utazások száma a fapados légitársaságok megjelenésével, és elterjedésével egyre inkább csökkent, hiszen jóval kényelmesebb és gyorsabb megoldást kínálnak a turistajáratok. A diszkont légitársaságok és a turizmus alakulása között tehát szoros kapcsolat vonható. Nem csak az európai úti célok bármelyike érhető el a fapados járatokkal kedvezőbb  áron,… Tovább: Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas »

Újra üzemel a repülőjegy kereső!

Újra üzemel a repülőjegy kereső!

Újra üzemel a repülőjegy kereső! Témakörök: Fapados Fapados járatok Fapados légitársaságok Fapados repülőjegy Foglalás Légitársaságok Olcsó repülőjegy Repjegy kereső Repülőjegy árak Repülőjegy kereső Repülőjegyek olcsón Kellemes böngészést!  

Repülőjegy kereső 2013