Hírek légitársaság és Repülőjegy kereső témában

Légitársaságok baleseti statisztikái

Légitársaságok baleseti statisztikái

A légiközlekedés kétségtelenül a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy elérjük úti célunkat. A légitársaságok baleseti statisztikái ellenére is azonban sokan vannak a repülőt választók között, akik még mindig félve szállnak gépre. Számukra nyújt talán némi megnyugvást a tavalyi évről készített összegzés, ugyanis 2012-ben világszinten is csupán 11 utasszállító gép… Tovább: Légitársaságok baleseti statisztikái »

Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas

Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas

Az autóval tervezett külföldi utazások száma a fapados légitársaságok megjelenésével, és elterjedésével egyre inkább csökkent, hiszen jóval kényelmesebb és gyorsabb megoldást kínálnak a turistajáratok. A diszkont légitársaságok és a turizmus alakulása között tehát szoros kapcsolat vonható. Nem csak az európai úti célok bármelyike érhető el a fapados járatokkal kedvezőbb  áron,… Tovább: Diszkont légitársaságok és turizmus – egyre több az utas »

Egy kis fapados történelem

Egy kis fapados történelem

Az Egyesült államokban már a hetvenes években megjelentek azok a légitársaságok, melyek kedvező áron kínálták repülőjegyeiket. Európában csak a kilencvenes években tapasztalhattuk a diszkont repülők kínálta előnyöket, s hazánk jóval később, 2003-ban fogadhatta magyarországi leszállóhelyen a skandináv Slowfaken járatát, majd néhány hónap múlva már a Germanwings is nálunk landolt. Bár a… Tovább: Egy kis fapados történelem »

Repülőjegy kereső 2013