Hírek olcsó és Repülőjegy kereső témában

Akciós repjegyek – olcsó megoldások

Akciós repjegyek – olcsó megoldások

Karácsonykor tervezi külföldi rokonai meglátogatását? Kedvesével szeretné a szilvesztert otthonuktól távol tölteni? Vagy csak egy hosszú hétvégén ruccanna ki Londonba, Párizsba? Mindegy, mi motiválja, hogy útra keljen, az interneten megtalálható akciós repjegyek kitűnő lehetőséget teremtenek még a vékonyabb pénztárcával megáldottak részére is, hogy felfedezzenek távoli vidékeket. Nem csak utazási irodáknál… Tovább: Akciós repjegyek – olcsó megoldások »

Tippek olcsó repülőjegy vásárlásához

Tippek olcsó repülőjegy vásárlásához

Kezdetben a repülőjegyek értékesítése is hasonlóan zajlott, mint ahogyan a vasútra vásárolhatunk menetjegyet. Aztán idővel az idegenforgalom és a légitársaságokat működtető cégek meglátták a repülős utakban rejlő lehetőségeket, és mára olyan széles skálájával találkozhatunk a repülőjegyeknek, hogy akár egyetlen járatra is 20-25 féle jegyárat kalkulálnak, melyeket több tényező függvényeként foglalhatunk… Tovább: Tippek olcsó repülőjegy vásárlásához »

Repülőjegy és szállás olcsón

Repülőjegy és szállás olcsón

Számos lehetőség áll az utazni vágyók előtt, ami az árakat és a szolgáltatásokat illeti, és gyakorlatilag egyéni igények függvénye, hogy valaki saját maga foglalja le a szállást, és intézi a repülőjegy vásárlást, vagy utazási irodára bízza a feladatot. Bár tény, hogy ez utóbbi esetében igen kedvező akciókkal is találkozhatunk, de… Tovább: Repülőjegy és szállás olcsón »

Repülőjegy kereső 2012