Hírek repülő és Repülőjegy kereső témában

Légitársaságok baleseti statisztikái

Légitársaságok baleseti statisztikái

A légiközlekedés kétségtelenül a leggyorsabb és legkényelmesebb módja annak, hogy elérjük úti célunkat. A légitársaságok baleseti statisztikái ellenére is azonban sokan vannak a repülőt választók között, akik még mindig félve szállnak gépre. Számukra nyújt talán némi megnyugvást a tavalyi évről készített összegzés, ugyanis 2012-ben világszinten is csupán 11 utasszállító gép… Tovább: Légitársaságok baleseti statisztikái »

Egzotikus utak repülővel

Egzotikus utak repülővel

Ki ne vágyott volna már egy-egy zimankós hétvégi délutánon, vagy a reggeli fagyoktól áthűlve arra, hogy egy távoli szigeten tölthessen néhány napot. Az utazási irodák kínálatában számos trópusi sziget megtalálható, így csak elég vastag bankszámla, és kellő szabadidő szükséges ahhoz, hogy élete felejthetetlen nyaralását megvalósíthassa. Bár az egzotikus utak repülővel… Tovább: Egzotikus utak repülővel »

A fapados repülők által használt repterek

A fapados repülők által használt repterek

Amikor a fapados légitársaságok szolgáltatásai mellett döntünk, jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy miért képesek ők kedvezőbb áron kínálni jegyeiket, mint nagyobb társaik. A válasz természetesen ez esetben is összetett, több tényező függvénye. Ezek egyike a fapados repülők által használt repterekben keresendő. A gyakorlat azt mutatja ugyanis, hogy a… Tovább: A fapados repülők által használt repterek »

Repülőjegy kereső 2013