0

Tippek olcsó repülőjegy vásárlásához

Kezdetben a repülőjegyek értékesítése is hasonlóan zajlott, mint ahogyan a vasútra vásárolhatunk menetjegyet. Aztán idővel az idegenforgalom és a légitársaságokat működtető cégek meglátták a repülős utakban rejlő lehetőségeket, és mára olyan széles skálájával találkozhatunk a repülőjegyeknek, hogy akár egyetlen járatra is 20-25 féle jegyárat kalkulálnak, melyeket több tényező függvényeként foglalhatunk le.

Az olcsó repülőjegy beszerzéséhez néhány szempontot mindenképpen érdemes szem előtt tartani.Ezek közül talán mindenki számára ismert, hogy nagyon nem mindegy, mennyivel az utazás előtt foglaljuk le a helyet. Általában a nyolc-kilenc hét felel meg a gyakorlatnak, de sok múlik azon is, mikor nyitják meg a helyfoglalási rendszerek a járatokat.

Tippek olcsó repülőjegy vásárláshoz

Tippek olcsó repülőjegy vásárláshoz

Hasonlóan nem mindegy, hogy mely napon kívánunk utazni, hiszen a péntek igen népszerű, ezért nehezebb is jegyet szerezni, s ha mégis, azt jóval drágábban tudjuk megtenni, mint ha mondjuk hét közepén utaznánk. Ha meg tudjuk oldani, és időnk engedi, érdemes elgondolkodni a kevésbé telített napokon.

Az olcsó repülőjegy titka tehát nem csupán a kint tartózkodás időtartama, az induló és érkező reptér helyes megválasztása, vagy az átszállás vállalása, hanem mindezeknek valamiféle kombinációja, melyet egy okos repülőjegy kereső segítségével, és némi tapasztalattal sikerülhet megtalálni. Ha az olcsó repülőjegy előnyét szeretné élvezni, fogjon hát neki időben a mindenre kiterjedő keresgélésnek, és a foglalás lebonyolításának!

  
Iktatva: Olcsó repülőjegy Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy kereső 2012